Over mij

profiel foto Elke

Sinds 2012 ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut, de eerste 5 jaar ben ik werkzaam geweest in een Revalidatiecentrum. Mijn interesse voor psychische- en psychosomatische problematiek heb ik daarna verder mogen ontwikkelen binnen de GGZ. Hier heb ik veel uiteenlopende problematieken behandeld zoals, angst- en stemmingsstoornissen, burn-out, trauma, eetstoornissen en aanhoudende lichamelijke klachten (o.a. conversie) en persoonlijkheidsproblematiek. In 2018 heb ik de Masteropleiding Psychomotorische Therapie (PMT) afgerond. In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis en vaardigheden verder verdiept door diverse scholingen zoals; ACT, schematherapie, Transactionele- Analyse, medische hypnose en de hoepeltraining gericht op een realistische inschatting van het lichaam bij een verstoord lichaamsbeeld.

Daarnaast heb ik gewerkt als adviseur en trainer bij het het social traineeship; een werk- en leerprogramma voor kwetsbare Rotterdammers met een bijstandsuitkering. Tijdens de coaching richtte ik mij op duurzame inzetbaarheid en persoonlijke effectiviteit. Op dit moment volg in de Masteropleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie (2023) om mij verder te kunnen verdiepen in de behandeling en coaching van arbeids-gerelateerde gezondheidsklachten met als doel het functioneren van de werknemer te verbeteren.

Het op een creatieve wijze bij mogen dragen en deel uit mogen maken van het groeiproces van de ander geeft mij veel werkplezier. Het vergroten van het zelfinzicht en daarmee de ander stimuleren tot het verbeteren van zelfeffectiviteit zijn kenmerkend voor mijn manier van werken.